U Dortmundu je viđena najporažavajuća scena Lige prvaka ove sezone: "Zabranite joj ulaz..."
Tužno i žalosno je ono što se desilo

Nevjerovatno

U Dortmundu je viđena najporažavajuća scena Lige prvaka ove sezone: "Zabranite joj ulaz..."

Midhat Šljivak

Borussia iz Dortmunda je u polufinalu Lige prvaka. Tim Edina Terzića savladao je Atletico Madrid s 4:2 i prošao je među četiri najbolja tima Evrope, gdje ih čeka duel s PSG-om. Ipak, događaj s kraja utakmice bacio je mrlju na navijače domaćeg tima, a za sve je kriva jedna žena.

Julian Brandt odlučio je po okončanju utakmice protiv Atletica dres pokloniti čovjeku koji je u kolicima. Prišao je do tribine i pokušao je još više uljepšati noć navijaču svog tima.

Međutim, potom se desila najporažavajuća scena Lige prvaka ove sezone. Nepoznata žena se stvorila iza čovjeka u kolicima, zgrabila je dres iz njegovih ruku i nasmijana otišla svojim putem.

"Kada su najveći šu*ak među 81.000 ljudi", komentar je na ovu scenu jednog od navijača Borussije iz Dortmunda, a ubrzo se javio veznjak njemačkog kluba Marius Wolf.

"Bit će sređeno", rekao je 28-godišnji fudbaler tima iz Dortmunda, aludirajući na to da će čovjek dobiti svoj dres naknadno.

Oglasi

Iako će se u Dortmundu potruditi da navijač u kolicima dobije dres koji mu je namijenjen, ova ružna slika je otišla u svijet i pokazuje kako su ljudi postali bezdušni.

Ova žena je jasno mogla vidjeti da dres ide momku u kolicima. Odlučila je međutim usrećiti sebe i otela mu ga je iz ruku.

Sreća je pa su tu bile kamere. Njena je sramota zbog onog što se desilo i dobija brojne osude.

"Izbacite je zauvijek sa stadiona. Ne zaslužuje biti među navijačima", samo su neke od poruka koje su došle.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/andim1909/status/1780345216077053969[/twitter]

I zaista je ovo bila izuzetno ružna scena, jedna od najporažavajućih u Ligi prvaka ove sezone i uspjela je pokvariti fenomenalne scene slavlja iz Dortmunda.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zajid08
Treba reci da je ova zena isto hendikepirana (mentalno) tako da to mozda objasnjava njezino ponasanje, ali mediji kao i obicno napadaju bez istrazivanja...
2 0
pero98
Sramota.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi