Bosanac postao zvijezda u Srbiji nakon meča sa Zvezdom: Druže, ovdje je bolje nego u Bosni!
Foto: Telegraf.rs

Husić igrao za niželigaše

Bosanac postao zvijezda u Srbiji nakon meča sa Zvezdom: Druže, ovdje je bolje nego u Bosni!

M. Šljivak

Bosanac Renail Husić postao je velika zvijezda u srbijanskim medijima.

Crvena zvezda je gostovala u austrijskom mjestu Windischgarsten, gdje se pripremaju za novu sezonu, a Husić je bio izuzetno zapažen na terenu.

Nakon meča je u razgovoru za Telegraf istakao kako ima iskustva igranja u nižim bh. ligama, ali da je trbuhom za kruhom otišao u Austriju, gdje radi kao konobar.

"Druže, ja ovdje od fudbala zaradim više nego kada sam igrao u drugoj ligi Bosne i Hercegovine. Ovdje u Windischgarstenu, kada ne igram fudbal, radim kao konobar", rekao je Husić, te je nastavio:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Windischgarsten je ekipa koja se takmiči u pretposljednjem rangu austrijskog fudbala i tek smo nedavno završili sezonu. Protiv Zvezde su igrali najbolji igrači iz dvije spojene ekipe, mada su falila trojica, četvorica mnogo dobrih. Otišli su na odmor", rekao je Husić koji je nazdravljao sa ostatkom ekipe uz pivo.

Zvezda je u pripremnom meču slavila sa 7:0, ali je nakon svega Bosanac postao najveća zvijezda na terenu.

Top Komentari

forza_juve
Ima pravo da radi sta hoce, da ne bi mozda vas dvojicu slusao
0 12
Avayan
To Renailaga, okreni i klempu usput. Papak iz Bihaca
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi