Opet Bijeljina, opet Zvezda i opet Eintracht
(Foto: YouTube printscreen)

Dejan Joveljić seli u Njemačku

Opet Bijeljina, opet Zvezda i opet Eintracht

M. Šljivak

Eintracht iz Frankfurta je napravio fantastičan potez dovođenjem Luke Jovića u svoje redove.

Sjajni 21-godišnji napadač jučer je prešao iz ovog njemačkog kluba u Real Madrid, a vrijednost transfera je 60 miliona eura.

Stopama Jovića, koji je rođen u Bijeljini, mogao bi još jedan momak iz ovog grada, a koji je kao i Luka karijeru počeo u Crvenoj zvezdi.

Radi se o 19-godišnjem napadaču Dejanu Joveljiću, koji će karijeru vjerovatno nastaviti u Eintrachtu, a srbijanski mediji pišu da je transfer već dogovoren.

Zvezda je od ovog bundesligaša dobila ponudu od 4.5 miliona eura uz određene bonuse, te im je ponuđen procenat od naredne prodaje.

Sam Joveljić je zainteresovan za odlazak u Eintracht. Vodi se primjerom Luke Jovića koji je zablistao u ovom timu i koji je eksplodirao u protekloj sezoni u ovom klubu.

Joveljić bi u narednim danima trebao biti predstavljen kao novi igrač tima iz Frankfurta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mladi napadač je protekle sezone odigrao 24 utakmice za prvi tim Zvezde i imao je učinak od osam golova i dvije asistencije.

Top Komentari

InfernoIS
Niko nema ovakve fudbalske talente ko mi i ovakvu državu da ih sve gubimo
8 0
Medo-Brundo
Kupus cuda cini
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi