"Srce im je reklo da ne igraju protiv Kosova"
(Foto: EPA)

Trener Zvezde o potezu svojih igrača

"Srce im je reklo da ne igraju protiv Kosova"

M. Šljivak

Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković, odbili su da igraju meč Crna Gora - Kosovo.

Oni u dresu Crne Gore nisu željeli da igraju protiv države koju ne priznaju, a o svemu se oglasio i trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Šef struke šampiona Srbije je istakao kako su njegovi fudbaleru ovu odluku donijeli srcem.

"To je njihova odluka. Nije im bilo lako, odlučili su i uradili ono što im srce govori. Napravili su pravu odluku. Ako niste maksimalno koncentrisani, onda nije to to", rekao je Milojević.

Zatim je komentarisao i činjenicu da je i selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković dobio otkaz jer nije želio da vodi meč protiv Kosova.

"Ne mogu da komentarišem takve stvari. Ja ih podržavam u svemu. Najbolje da pitate njih", rekao je Milojević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Crnogorski savez je nakon svega najavio da Ivanić i Stojković više neće biti članovi nacionalnog tima, dok je Tumbaković na dan utakmice već postao bivši.

Top Komentari

Avayan
Ma možete se šiptarima samo kurca napušit
10 2
nox
Jesi dosadan u pm
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi