Le Parisien otkrio sastav Francuske za okršaj protiv Zmajeva na Grbavici

Meč kvalifikacija za SP

Le Parisien otkrio sastav Francuske za okršaj protiv Zmajeva na Grbavici

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra na Grbavici igra protiv Francuske utakmicu drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su u prvom kolu remizirali protiv Finske (2:2), dok je Francuska na četiri boda nakon remija protiv Ukrajine (1:1) i pobjede u gostima protiv Kazahstana sa 2:0.

Jasno je da su aktuelni prvaci svijeta apsolutni favoriti sutra na Grbavici, ali sigurno je da bh. reprezentativci vjeruju da mogu napraviti iznenađenje i ostati neporaženi.

Didier Deschamps je najavio određene promjene u sastavu u odnosu na meč protiv Kazahstana i očekuje se da će najveće zvijezde Trikolora igrati sutra od prve minute.

Le Parisen je objavio već mogući sastav Francuske za okršaj protiv Zmajeva, te su sigurni da Deschamps na teren izvesti baš ovaj sastav, ali su ostavili prostora za jednu ili dvije promjene.

Francuzi na Grbavici žele tri boda kako bi se odvojili od ostalih ekipa, a sastav koji planira izvesti Deschamps najbolje pokazuje koliko su ozbiljno shvatili utakmicu protiv naše reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vjerovatni sastav Francuske: Lloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Lucas Hernandez, Rabiot, Ndombele, Pogba, Griezmann, Mbappe, Giroud.

Također, u bogatoj ponudi MOZZART su već poznate kvote za utakmicu BiH - Francuska i možete ih pogledati OVDJE.

Top Komentari

Ajax11
Da nam je Bog na pomoci- samo kada se prisjetim da jednog Pukija nismo mogli stici...sada treba sprintati za jednim Mbappeom...
24 1
konjnakvadrat
Ta ce Kipembe,pojest ce ga Dzeko Edin
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi