Braća Mamić "skautirali" bivšeg premijerligaša

Već neko vrijeme su u Hercegovini

Braća Mamić "skautirali" bivšeg premijerligaša

A. Čaušević

Nakon presuda sudova u Hrvataskoj, braća Mamić, Zdravko i Zoran su svoje utočište pronašli u Bosni i Hercegovini.

Zdravko Mamić od ranije imao bh. državljanstvo te kao građanin naše zemlje ne može biti izručen Hrvatskoj gdje je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Nekadašnjem prvom čovjeku Dinama se prije nekoliko mjeseci priključio i brat Zoran koji je osuđen na četiri godine i osam mjeseci.

Njih dvojica su u Hercegovini praktično započeli novi život. Vila u blizini Međugroja se praktično završava, a slobodno vrijeme koriste i da pogledaju neku utakmicu bh. klubova. Najčešće su u Gabeli.

Zdravko i Zoran Mamić su danas bili i posebni gosti Luje Ilića, alfe i omege GOŠK-a, koji se trenutno takmiči u Prvoj ligi FBiH, a ranije je nastupao i u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK je danas bio domaćin Jedinstvu. Gosti iz Bihaća su prvi stigli do vodstva, ali su domaći uspjeli nekako preokrenuti i slaviti sa 2:1.

Inače, Zoran Mamić je prije nekoliko dana boravio i u kampu reprezentacije BiH u Zenici. Posmatrao je poraz U21 selekcije protiv Irske rezultatom 0:2.

Top Komentari

ghast0
Dajte nam Maminha kao predsjednika saveza, bolje on kao kriminalac nego neko drugi
7 3
Zgembic
Kriminalci iz Hr setaju slobodno po BiH. Kriminalci iz BiH setaju slobodno po Hr. Kriminalci na vlasti u Hr, kriminalci na vlasti u BiH. Majku vam hostaplersku.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi