Brazilac se večeras emotivno oprostio od saigrača i krenuo put Milana

Potpisuje za Rossonere

Brazilac se večeras emotivno oprostio od saigrača i krenuo put Milana

Edmir Škorić

Leo Duarte večeras se oprostio od svog kluba.

Brazilski stoper napustio je Flamengo i on će ubzro potpisati ugovor s Milanom, koji će za njegove usluge platiti 11 miliona eura, a 23-godišnji defanzivac potpisaće petogodišnji ugovor.

On je odigrao 60 mečeva za Flamengo i postigao dva gola, a kada je trebao da krene put Evrope, pojedinačno se oprostio od svakog saigrača, člana stručnog štaba, a izgrlio je čak i kuharice.

Njega sada čekaju veliki izazovi u Italiji, a pored njega Milan dovodi i Lilleovog napadača Leaa, dok su već ranije stigli Krunić i Bennacer iz Empolija, kao i Theo Hernandez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri također pregovaraju i sa Angelom Correom, napadačem Atletico Madrida, no za sada visina obeštećenja otežava Rossonerima posao.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi