Manchester United pao iz penala u 99. minuti!

Šokantna završnica za Crvene đavole

Manchester United pao iz penala u 99. minuti!

S. Mlaćo

U susretu 28. kola Premier lige večeras su snage odmjerili Brighton i Manchester United.

Nije to bio susret koji će se pamtiti dugo, čak naprotiv, a na kraju su se radovali domaći koji su do gola došli duboko u sudijskoj nadoknadi.

Mitoma je zaprijetio za domaće već u četvrtoj minuti, ali De Gea je sjajno reagovao. U 13. minuti isti igrač šutira, ali ide to pored desne stative.

Manchester je prvi put ozbiljno zaprijetio u 28. minuti kada je Rashford krenuo u solo prodor, te šutirao, ali golman Steele je odbranio.

Pred sami kraj prvog dijela prijeti za goste i Martial, no golman Brightona uspješno je zaustavio pravu bombu.

Brighton take the points. 📲 Full-time reaction on our Discord: https://discord.gg/PrbKNSqG

Posted by Manchester United on Thursday, May 4, 2023
Oglasi

I u nastavku meč za zaborav, no i jedan pogodak.

Ponovo je za domaće prijetio Mitoma, a dobru šansu za Manchester imao je Fernandes kada je šutirao sa ruba šesnaesterca u 68. minuti. Nije bio precizan i ostalo je 0:0.

Nije bilo uzbuđenja do kraja i činilo se da će me završiti 0:0, ali u devetoj minuti sudijske nadoknade penal za domaće. Loptu je uzeo Allister i pogodio mrežu Uniteda.

Manchester je na 63 boda i zauzima četvrto mjesto, dok je Brighton na šestom mjestu sa 55.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 28. kolo

Brighton – Manchester United 1:0

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Usmrdio se čifutski mančo.. po krilima 300 miliona evra nemogu prodora na naprave .. sve negativci sa degenskim facama, Bruno,casemiro,anthony, fred
2 1
Eno30
U 99 minuti penal i kad neki majmun kaže kako se rikta Unitedu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi