Brozovićev susret s karabinjerima nakon noćnog provoda

Hrvat se uvalio u probleme

Brozovićev susret s karabinjerima nakon noćnog provoda

Tuttomercatoweb danas piše o problemima u koje je se sam "uvalio" veznjak Intera Marcelo Brozović.

U noći sa petka na subotu Brozović je u Milanu imao bliski susret sa karabinjerima.

Hrvatski reprezentativac se vraćao iz provoda kada je svojim skupocjenim Rolls Royceom Cullinanom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.

To su primijetili karabinjeri koji su ga zaustavili, a nakon toga i podvrgli alkotestu. Isti je pokazao da Brozović u krvi ima nešto veću koncentraciju alkohola od dozvoljene.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, nije tu bio kraj problemima za Brozovića koji je napravio prekršaj i zbog tablica na svom automobilu. Njegov Rolls Royce je naime još uvijek na njemačkim tablicama, a kada se sve sabralo bilo je dovoljno da Hrvat ostane bez vozačke dozvole.

Još jedna epizoda koja će zakomplikovati Brozovićev život u Interu...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi