Kao grom iz vedra neba: Antonio Conte bi mogao napustiti Inter
Foto - EPA

Sky Italia tvrdi

Kao grom iz vedra neba: Antonio Conte bi mogao napustiti Inter

M. Šljivak

Antonio Conte mogao bi na kraju ove sezone napustiti klupu Intera.


Kako tvrdi Sky Italia, ovaj 51-godišnji stručnjak je u lošim odnosima s rukovodstvom kluba, a odnosi su se znatno pogoršali nakon nekoliko slabih rezultata u proteklom periodu.

Čelnici Nerazzurra pustit će Contea da završi ovu sezonu na klupi, ali će zatim s njim sjesti za stol i razgovarati o budućnosti.

Rukovodstvo ima jasne ideje. Njih zanima konstantan razvoj kluba u narednim godinama i pred svog trenera će izaći jasnim pitanjima o tome kako on gleda na budućnost kluba.

Ako ne uspiju naći zajedničke ciljeve doći će do rastanka i Conte će dobiti otkaz, a klub će potražiti novo rješenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je prvi kandidat za novog trenera Max Allegri i vidjet ćemo šta će se desiti na kraju sezone u redovima tima iz Milana.

Conte je ove sezone vodio Inter u 43 utakmice i ostvario je učinak od 25 pobjeda, 10 neriješenih i osam poraza.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maestro
Ja mislio on neka sila od trenera on obični prosjek
3 5
Zee
Cirkus od kluba.... trener telw samo takvo.....
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi