Sprema se promjena trenera koja će uzdrmati cijelu Italiju

Allegri stiže na Meazzu?

Sprema se promjena trenera koja će uzdrmati cijelu Italiju

E. Čaušević

Massimiliano Allegri najavio je prije nekoliko dana da će se ovog ljeta vratiti trenerskom poslu.

Allegri je bez posla već godinu dana nakon što je dobio otkaz u Juventusu. Ovaj 50-godišnji stručnjak je ima nekoliko ponuda, ali je odlučio da uzme odmor kojem je sada čini se došao kraj.

Bivši trener Juventusa potvrdio je da će se vratiti na klupu ovog ljeta, te da sada razmatra ponude. Italijanski mediji pišu da bi moglo doći do veliko iznenađenja, odnosno da bi Allegri naredne sezone mogao voditi Inter.

Na klubi Intera nalazi se Antonio Conte, ali čini se da u klubu nisu baš zadovoljni onim što on radi od svog dolaska u klub. Navodno, Beppe Moratta je već razgovarao s Allegrijem koji je pokazao želju da dođe na klupu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Conte je uspio osigurati mjesto za Ligu prvaka, ali navodno u klubu mu zamjeraju što je prerano odustao od borbe za titulu. Sada kada je i Allegri dostupan čini se da Conte više nije tako siguran na klupi Nerazzurra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BergkampKid
Glupost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi