Moglo bi biti suza u Skoplju: Makedonci skupo platili naivnost, (ne)očekivan potez Ronalda

Baraž za Svjetsko prvenstvo

Moglo bi biti suza u Skoplju: Makedonci skupo platili naivnost, (ne)očekivan potez Ronalda

A. Čaušević

Sjevernoj Makedoniji je sasvim očekivano mnogo teže protiv Portugala nego protiv Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo.

Nakon više od pola sata igre na stadionu Dragao Portugal vodi s 1:0 golom Brunde Fernandesa nakon asistencije Cristiana Ronalda.

Ronaldo je poznat da nastoji da postigne gol kada god može, ali ovaj put se odlučio za asistenciju što je blago iznenađenje obzirom da se nalazio u situaciji iz koje je mogao šutirati.

Golu Portugala je prethodila greška Ristovskog koji je poslao jedan pogrešan poprečan pas te tako domaćinu omogućio brzu kontru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Gol koji pri trenutnom rezultatu znači i plasman Portugala na Mundijal u Katar pogledajte ovdje.

Top Komentari

Sucro
Moglo bi biti suza... Kako debilan naslov
5 1
TMilidza
Ne dajte se makedonci
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi