Čast i poštenje Crnogorcima su najvažniji - Komentari navijača nasmijali su region

Zanimljiva scena

Čast i poštenje Crnogorcima su najvažniji - Komentari navijača nasmijali su region

M. Šljivak

Podgorička Budućnost eliminisana je iz 2. pretkola Konferencijske lige. Od prvaka Crne Gore bolja je bila makedonska Struga koja je na stadionu Pod Goricom slavila s 4:3, a bila je bolja i u prvom meču s 1:0. Navijače i ljubitelje fudbala u ovoj zemlji nasmijalo je jedno pitanje o situaciji iz ovog meča u kojoj je sudija ostao nijem na dešavanja u petercu Struge.

Budućnost je odigrala još jednu katastrofalnu sezonu u Evropi. Nakon ispadanja od Breidablika u Ligi prvaka, sada ih je iz Konferencijske lige eliminisala makedonska Struga s ukupnih 5:3.

Nadali su se u Podgorici kako će dostići zaostatak od 1:0 iz prve utakmice. Krenuli su dobro, poveli u sedmoj minuti golom Đurečkovića, nadali su se i na poluvremenu kada je bilo 2:2, no sve nade su im potopljene u drugom poluvremenu kada je Struga ipak prelomila meč na svoju stranu.

Interesantna situacija dešavala se u 53. minuti ovog meča. Vladan Adžić je imao veliku šansu da dovede Budućnost u prednost od 3:2, no nije uspio najbolje zahvatiti loptu.

Ipak, ona je krenula u gol. Golman Struge ju je izvadio, a defanzivac Sava Radić je od Adžića dobio brutalan udarac kopačkom u glavu.

Oglasi

Na sve je sudija David Munro iz Škotske ostao nijem. Nije pokazao na centar, ali ni prekršaj u napadu, a crnogorski mediji su objavili snimak u kojem se pitaju je li Budućnost oštećena.

Da li je sudija oštetio #FKBuducnost? Kod situacije u 53. minutu procijenio je da lopta nije prešla gol liniju. Gol ili ne? 🚨 sudija nije dosudio faul 🚨

Posted by CG Sport on Tuesday, August 1, 2023

Pošteni Crnogorci nisu imali dileme. Ovo je definitivno bio prekršaj u napadu, a komentari na snimak i pitanje su bili zaista brutalni.

"Malo je nedostajalo da glava igrača Struge uđe u gol", jedan je od komentara koji je odušavio čitatelje, dok drugi dodaje:

"Ajde što je lopta prešla gol liniju za bar dva metra, nego još sudija ne daje crveni karton ovome što neoprezno udara glavom u kopačku igrača Budućnosti."

Tu je naravno još mnogo komentara. Crnogorci su se pokazali kao pošteni komentatori, a neki od njih ne bi više da gledaju prvenstvo ove zemlje zbog konstantnog pada u kvaliteti.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Iz godine u godinu crnogorska liga je sve slabija. Jasno to pokazuju rezultati na evropskoj sceni i blamaže timova iz ove zemlje su zaista česte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi