Budžet od 550 miliona eura: Jose Mourinho već zna koga će dovesti ako preuzme Real Madrid

Portugalac se vraća?

Budžet od 550 miliona eura: Jose Mourinho već zna koga će dovesti ako preuzme Real Madrid

Endin Čaušević

Nakon otkaza u Manchester Unitedu Jose Mourinho je još uvijek bez posla, ali sve su šanse da to neće dugo potrajati.

Danas se u španskim medijima uveliko špekuliše da će se Jose Mourinho vratiti u Španiju, te da će preuzeti klupu Real Madrida. Mourinho je prije nekoliko godina bio trener kraljevskog kluba, ali se nije proslavio u svom prvom mandatu.

Ugledna Marca prenijela je danas da je Mourinho obavio razgovore s Florentinom Perezom i da je poručio da nema ništa protiv povratka na Santiago Bernabeu.

Već uveliko se počelo špekulisati o tome da Mourinho ima jasnu viziju šta treba uraditi, odnosno kakve promjene želi napraviti što se tiče igračkog kadra još uvijek aktuelnog prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca navodi da će Mourinho, ako dođe u Real, na ljeto imati budžet od čak 550 miliona eura, te da već ima listu s potencijalnim pojačanjima. Na listi želja nalaze se Alex Sandro, Eder Militao, Christian Eriksen, N'Golo Kante i Harry Kane.

Jasno je da će Real prodati dosta igrača na ljeto, a prema svemu sudeći Bernabeu bi mogli napustiti Gareth Bale, Isco, Nacho, Karim Benzema, Marcelo i Luka Modrić.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza555
zoze murinjoooo❤❤?❤❤?
1 1
mirza555
tooo??????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi