Hrvatski trener o Koljiću: On je jedan od najboljih igrača iz Premijer lige

Bjelica zadovoljan realizacijom transfera

Hrvatski trener o Koljiću: On je jedan od najboljih igrača iz Premijer lige

Bh. napadač Elvir Koljić danas je ostvario veliki transfer iz Krupe u Lech iz Poznana.

Na klupi poljskog kluba od 2016. godine sjedi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što je ovaj transfer danas zvanično realizovan.

"Koljić je mlad fudbaler kakvog smo tražili. Radi se o jednom od najboljih igrača iz Premijer lige koji se odlično snalazi pred protivničkim golom, posebno u skoku i igri glavom", započeo je Bjelica, te nastavio:

"Za mene je vrlo važno što se ovaj posao realizovao jer s njim dobijamo nove opcije u napadu. Računam da će se Koljić brzo adaptirati na novi klub i ligu, te da će usvojiti i razumjeti moje trenerske zamisli i biti nam od koristi. On je tip igrača kakav nam je trebao".

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Elvir Koljić je protekle dvije godine proveo u Krupi, a prethodno je nastupao za Borac, Triglav i Ključ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti