Tottenham je neobjašnjiva ekipa!

Tottenham je neobjašnjiva ekipa!

M. Šljivak

Tottenham je večeras na Turf Mooru poražen od Burnleya s 1:0 u odgođenom susretu 13. kola engleske Premier lige.

Tim Antonija Contea u ovaj meč je ušao nakon pobjede nad Manchester Cityjem, ali njihovi neobjašnjivi padovi u formi i dalje se nastavljaju i to su pokazali i večeras.

Burnley je slavio vrijednu pobjedu u borbi za opstanak. Do trijumfa su došli u 71. minuti kada je Ben Mee pogodio za 1:0 na asistenciju Brownhilla.

Tako je ovaj tim došao do svog 20. boda u sezoni uz dvije utakmice manje do timova koji su iza njih Watforda i Norwicha.

Burnley je uz Newcastle u najboljoj formi od timova koji se bore za opstanak, a tu su još brojna velika imena (Everton, Leeds).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je trenutno na osmom mjestu s 39 bodova, ali s ovakvim nastupima ne mogu previše očekivati u ostatku sezone.

U drugom susretu večeri Crystal Palace je kao gost savladao Watford s 4:1.

Top Komentari

Goran86
Jaka liga rekli bi.
7 0
rime_
Nije nego su imali svu srecu svijeta protiv City-a.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi