12

Komentari (12)

Pixi2021
To će Liverpool sve pomesti ako ostanu u ovoj formi. Matip ubi tip u odbrani, sredino pa čak i u napadu ?
rime_
Nije nego su imali svu srecu svijeta protiv City-a.
Goran86
Jaka liga rekli bi.
King_Kenny
@Goran86 ...nego sta nego je jaka,to najbolje pokazuju 4 kluba u osmini finala LP od cega su 3 skoro pa vec prosla u cetvrtfinale,a i Manchester United je jos u igri.
Dasler
@Goran86 Nema dalje, smijesna liga..
Goran86
@King_Kenny dzaba im jos tolikomda imaju sve ce to Bayern poderati.
King_Kenny
@Goran86 ...Bayern ce ispasti od ovih Austrijanaca...sudije ih pokrale za cist penal u prvoj utakmici,pravda ce biti zadovoljena.
Goran86
@King_Kenny ne kukaj ne prdi. Bavarska masina melje sve
Kugla
Tako si mislio prije finala LP 1999
Tony_Montana
A meljem ti staru, sta si se nadovezo na bayern ko da su nepobjedivi..Bochum onakav ih razmontira onda pokradu salzburg i nezasluzeno remiziraju…City i liverpul su trenutno najjace ekipe svijeta.Ne dizi bayern toliko, ne trci pred rudu;)
Goran86
@Tony_Montana ti si mentalni patuljak, bavarska masina melje sve ispred sebe
Tony_Montana
Gdje si patuljak sad?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.