Užasno ružan gest tamnoputog igrača Cadiza: Da se desilo obrnuto srušio bi se internet

Stanje u svlačionici je poprilično loše

Užasno ružan gest tamnoputog igrača Cadiza: Da se desilo obrnuto srušio bi se internet

A. Čaušević
Teme:

U petak navečer Cadiz je upisao domaći poraz od Betisa sa 0:2, ali u drugom poluvremenu viđena je sramotna scena koja je na neki način ogledalo svlačionioce u domaćem timu.

Ne samo da se Cadiz ne može izvući iz lošeg niza, koji nisu pobijedili još od septembra, čini se da je i odnos među igračima poprilično loš.

Nakon sinočnje utakmice navijači su počeli vjerovati da se serija loših rezultata dolazi iz nečeg dubljeg, odnosno katastrafalnog odnosa između igrača.

Postalo je to jasno nakon poprilično užasno ruže geste Rominiwuea Kouameovu kada je Gonzalo Escalante izlazio i želio da se s njim pozdravi.

Kamere Dazna su snimile skako je Kouame odlučio da ne pruži ruku Argentincu koji je nastavio insistirati i nakon što mu je drugi saigrač pružio ruku.

Oglasi

Na kraju je Escalante odustao i to nakon što mu je Kouame poručio da se odmakne i sjedne kako bi mogao nastaviti gledati meč.

Ovaj snimak je odličan pokazatelj da svlačionica Cadiza nije ujedinjena, sada je to postalo i javna tajna i reakcija navijača će sigurno biti ljutita.

Unutrašnji problemi nikada nisu dobri za bilo koji tim. To se savršeno vidi na primjeru Cadiza koji nastavlja da reda slabe rezultate i sve je bliže ispadanja iz La Lige.

"To je veoma ružna scena. Kad smo na terenu mi smo isti tim i predstavljamo isti klub", za Dazn je komentarisao Juan Cala, bivši igrač Cadiza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Popularni Žuti već 20 kola nisu osjetili slast pobjede, a navijači su nakon poraza počeli da iskazuju nezadoljstvo radom uprave te su ubacivali razne predmete u teren.

Nakon novog poraza, 11. ove sezone, Cadiz je ostao u zoni ispadanja i slijedi mu grčevita borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi