Takvo je vrijeme došlo da i Brighton odbija ponudu od 95 miliona eura za svog igrača

Chelsea dobio odbijenicu

Takvo je vrijeme došlo da i Brighton odbija ponudu od 95 miliona eura za svog igrača

Eldar Ganibegović

Dok je jedan Cristiano Ronaldo u svom "prajmu" otišao za nešto više od 90 miliona eura iz Manchester Uniteda u Real Madrid u tada rekordnom transferu, sada je došlo vrijeme kada se iznosi (puno) veći od tog daju za dosta lošije igrače od Portugalca, pa je tako sada Brighton hladno odbio ponudu od 95 miliona eura za svog igrača.

Nakon što je doveo Christophera Nkunkua, Nicolasa Jacksona , Angela i Diega Moreiru, Chelsea je spreman napraviti još jedan veliki potez u ljetnom prijelaznom roku.

Plavci iz Londona već neko vrijeme gledaju i prate Moisesa Caiceda, te su ponudile veliki iznos za ekvadorskog fudbalera.

Chelsea je nedavno dao čak četiri ponude za Moisesa Caideda, ali ih je Brighton sve odbio.

Prema riječima novinara Davida Ornsteina, Plavci su u srijedu, 27. jula, poslali novu ponudu za centralnog veznog igrača.

Novi prijedlog koji je Chelsea dao iznosio je približno 95 miliona eura. Međutim, pomenuti novinar tvrdi da je Brighton ubrzo nakon toga jasno odbio ponudu.

Oglasi

Prema njegovim riječima, Galebovi traže preko 100 miliona eura za ovog 21-godišnjaka i ispod te cijene nemaju namjeru da ga se odreknu.

Prošle je sezone Caicedo nastupio 43 puta za Brighton. Treba istaći da je minule zime bio blizu prelaska u Arsenal, ali je posao propao. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brighton je svakako u dobroj poziciji za pregovore jer ovaj defanzivni vezni ima ugovor još četiri godine s mogućnošću produženja na još jednu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti