Čak ni selektor Francuske ne vjeruje Pogbi

"Prevelika su očekivanja od njega"

Čak ni selektor Francuske ne vjeruje Pogbi

Francuski fudbaler Paul Pogba ovog ljeta je za rekordnih 89 miliona funti dres Juventusa zamijenio dresom Manchester Uniteda.

Očekivanja navijača Crvenih đavola bila su velika, ali za sada Pogba je uspio postići samo jedan pogodak.

Jedan od onih koji smatraju da Pogba neće ispuniti očekivanja navijača Manchester Uniteda, odnosno da su ona prevelika, je i selektor Francuske Didier Deschamp.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Kada imate Pogbu u ekipi, uviejk očekuje više. Kada uradi nešto na terenu, to obično nije dovoljno. On je neko od koga se očekuje da ima asistenciju na svakom meču. Ipak, mislim da je to previše za njega. Navijači previše očekuju", rekao je Deschamps.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi