Callejon vjeruje da će Napoli završiti na drugom mjestu
Foto: EPA

Stijelac jedinog pogotka protiv Intera

Callejon vjeruje da će Napoli završiti na drugom mjestu

D. Rakanović

Napadač Napolija Jose Callejon rekao je da i dalje vjeruje da Napoli može završiti na drugoj poziciji u Seriji A. 

Napoli je na gostovanju pobijedio Inter sa 1:0 u derbiju 34. kola italijanske Serie A.  Strijelac jedinog pogotka upravo je bio Callejon u 43. minuti. 

"Pri vrhu smo, to je ono što smo željeli. Došli smo na teško gostovanje da igramo protiv velikih šampiona, ali vidjeli ste da smo više željeli pobjedu. Želimo tako nastaviti u predstojećim utakmicama", rekao je Callejon i dodao:

"Vjerujemo u naše šanse za drugo mjesto. Svaka utakmica je važna za nas, pripremamo se za svaku utakmicu kao i što smo uvijek do sada radili".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli nakon ove pobjede ima 74 boda i sada za drugoplasiranom Romom zaostaje samo jedan bod, jer je Roma u nedjelju nešto ranije izgubila od Lacija sa 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi