Callejonov menadžer zbunjen: Nije mi jasno zašto još nismo počeli pregovore
(Foto: EPA) Jose Callejon je ove sezone odigrao 24 utakmice za Napoli u svim takmičenjima, te je postigao jedan gol i upisao osam asistencija

Da li će Napoli ponuditi Špancu novi ugovor?

Callejonov menadžer zbunjen: Nije mi jasno zašto još nismo počeli pregovore

Jose Callejon je u Napoli stigao na ljeto 2013. godine iz Real Madrida i jedan je od igrača sa najdužim stažom na San Paolu.

Španski krilni fudbaler će sljedećeg mjeseca proslaviti 32. rođendan, a njegov menadžer Manuel Garcia Quilon je sada zbunjen zašto Callejonu još nije ponuđen novi ugovor od Napolija.

"Njegov ugovor ističe 2020. godine i još nismo čuli ništa o novom. Znam da je klub jako zadovoljan njegovim igrama, predsjednik De Laurentiis mu se zaista divi, baš kao i navijači i trener Ancelotti", izjavio je Quilon za Calciomercatto.it, pa nastavio:

"Ne znam zašto još nismo počeli sa pregovorima. Potreban nam je prijedlog da bi započeli razgovore, ali on još nije dobio prijedlog novog ugovora, a ja ne znam zašto je to tako."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nema sumnje da je Callejon sretan u Napulju, a tokom godina je dokazao svoju ljubav prema gradu, dresu i navijačima. On je pravi profesionalac, dobro se slaže sa saigračima i daje sve od sebe na terenu. Možete biti sigurno da će tako i nastaviti", dodao je na kraju menadžer Josea Callejona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi