Ancelottija ponovo pitali za Mbappea, a njegova reakcija pokazala koliko je umoran od toga

Špekulacije su ponovo počele

Ancelottija ponovo pitali za Mbappea, a njegova reakcija pokazala koliko je umoran od toga

E. Čaušević

Kylian Mbappe je ljetos odlučio produžiti svoj ugovor s PSG-om, ali samo nekoliko mjeseci kasnije ponovo su počele špekulacije oko njegovog odlaska.

Početkom godine Mbappe je odbio da potpiše novi ugovor s Parižanima i mnogi su bili sigurno da ide u Real Madrid s kojim je navodno imao već sve dogovoreno, ali se predomislio u posljednji trenutak.

Mbappe je na kraju produžio ugovor s PSG-om na još tri godine i Florentino Perez jednostavno nije mogao da vjeruje da je na kraju na takav način zabio nož u leđa Kraljevima.

Međutim, iako je tek nedavno potpisao novi ugovor ponovo su počele špekulacije oko toga da će Mbappe napustiti PSG i sigurno potpisati za Real Madrid.

Mediji u Španiji pišu da Mbappe u ugovoru s francuskim klubom ima klauzulu prema kojoj na ljeto 2024. godine može sasvim besplatno da napusti PSG i karijeru nastavi u nekom drugom klubu.

Naravno, nije trebalo dugo vremena da ponovo krenu špekulacije oko toga da će Mbappe sigurno jednog dana doći u Real Madrid, a to je danas bila tema i press konferencije Carla Ancelottija.

Oglasi

Ancelotti se obratio medijima pred sutrašnji meč Lige prvaka protiv Leipziga, ali se iznenadio kada je jedan od novinara pitao da li se ponovo pokrenula priča oko Mbappeovog dolaska na Santiago Bernabeu.

Italijanski stručnjak se nasmijao prvo na to pitanje, a onda je svojom reakcijom jasno pokazao koliko je umoran od svih tih špekulacija za Mbappea koje traju već skoro godinu dana.

"Uh, moram da samo spustim ruke prije tog pitanja. Mislimo samo na mlade igrače koje imamo, a to su Vinicius i Rodrygo. I Karim će igrati još dugo na ovom nivou. Tako da ne mislim o nekim drugim igračima", poručio je trener Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mbappe je ostankom u PSG-u postao jedan od najplaćenijh igrača svijeta, a klub je odlučio dati mu sve što želi samo da bi ostao i bio glavna zvijezda ekipe u pohodu na osvjajanje Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Embape urinira po tom fašističko-raspalom poluklubu kad god ima priliku hahahha
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije