Salah rekao da je najbolji na svijetu, sada je dobio odgovor od Ancelottija

Egipćanin realan ili prepotentan?

Salah rekao da je najbolji na svijetu, sada je dobio odgovor od Ancelottija

E. Ganibegović

Mohamed Salah nedavno je izjavio da se smatra najboljim nogometašem svijeta na svojoj poziciji, a Carlo Ancelotti zamoljen je da prokomentariše tu njegovu izjavu uoči međusobnog odleda Reala i Liverpoola u finalu Lige prvaka.

Ancelotti je na konferenciji za novinare uoči dvoboja s Cadizom govorio o Salahu i samo potvrdio ono što je Egipćanin rekao.

"Salah je rekao da je u svojoj poziciji najbolji na svijetu i mislim da je u pravu. Slažem se s njim. Na svojoj poziciji, da, on je najbolji na svijetu", rekao je Ancelotii, a prenosi Marca.

Nakon što je prije nekolikosedmica proglašen najboljim igračem sezone u Premier ligi, Salah nije sumnjao u svoju vrijednost u odnosu na ostale nogometaše svijeta koji igraju na istoj poziciji.

"Uporedite li me s bilo kojim drugim igračem na mojoj poziciji, ne samo u mom timu, već i na svijetu, vidjet ćete da sam najbolji. Uvijek se fokusiram na svoj rad, da dam sve što mogu, a brojke su savršen dokaz", rekao je tada Salah za beIN SPORTS i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Volim uvijek pronaći nove izazove, raditi na različite načine i napraviti razliku. To je moj posao."

On je, podsjetimo, na 48 utakmica ove sezone postigao 30 golova i dodao 16 asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

denimen9
Mahrez je bolji od njega na istoj poziciji. Mahrezu ne mozes tako lako ruku slomiti, plus covjek zna dodati loptu. Salah ne zna.
2 9
King_Kenny
...Salah malo sebi dize cijenu da uzme sto vise love novim ugovorom...danas ima priliku u finalu da potvrdi ovo sto je rekao,nadam se da hoce...mada realno gledajuci,na toj poziciji i nema niko bolji trenutno,bez obzira sto on nije u nekoj formi...
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti