Novinarka pitala Ancelottija za tri zvijezde, odmah je podigao obrvu: "Polako s njima, budi oprezna"

Italijan je poslao poruku upozorenja

Novinarka pitala Ancelottija za tri zvijezde, odmah je podigao obrvu: "Polako s njima, budi oprezna"

Admin Čaušević

Zanimljiva scena viđena je na press konferenciji pred utakmicu Real Madrida i Mallorce. Sve se dešavalo nakon pitanja Carla Ancelottiju o Kylianu Mbappeu, Judeu Bellinghamu i Erlingu Haalandu.

Sredinom sedmice su igrani prvi mečevi četvrtfinala Lige prvaka, a neke od najvećih zvijezda evropskog fudbala kao što su Mbappe, Bellingham i Haaland bili u drugom planu.

Niti jedan od njih se nije upisao među strijelce u mečevima svojim klubova, upravo iz tog razloga je Ancelottiju postavljeno pitanje da li su Mbappe, Bellingham i Haaland u padu.

Prekaljeni Italijan koji već dvije decenije trenira istinske fudbalske zvijezde je u odgovoru upozorio novinarku da reakcija može doći već u narednom meču.

"Stani, stani, polako. Možda u prvim mečevima nisu pokazali najbolju verziju, a sada dolaze druge utakmice i budi oprezna s njima. Budi oprezna s Mbappeom, Haalandom i Bellinghamom", odgovorio je trener Reala.

Trojica fudbalera su legitimni kandidati za osvajanje Zlatne lopte u 2024. godini i teško je reći da su u krizi nakon što su "postili" na jednom meču.

Oglasi

Sluteći po dosadašnjim špekulacijama mnogi u Madridu su mišljenja kako će u narednom periodu Francuz, Norvežanin i Englez u jednom trenutku postati saigrači u Realu.

Bellingham je stigao prošlog ljeta za 100 miliona iz Borussije, dok Mbappe potpisuje kao slobodan agent iz PSG-a te će od naredne sezone imati svoj ormarić u svlačionici stadiona Santiago Bernabeu.

Posljednja velika meta je Haaland i navodno će Florentino Perez po njegovo dovođenje krenuti 2025. godine kada će otkupna klauzula iznositi 175 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon što je prije dvije decenije Perez uspio stvoriti prvu generaciju Galakticosta, izgleda da je predsjednik Reala na pravom putu da napravi isto četvrt vijeka kasnije.

Real već sada ima sjajan tim sa nizom mladih igarča pred kojim je još mnogo godina vrhunske karijere, a eventulno dovođenje Haalanda bi bilo samo šlag na tortu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamdi kurtes
ha ja prikaze
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi