Ancelotti kometarisao psovke Kroosa zbog izmjene, pa rekao tužnu istinu o današnjim fudbalerima

Trener Reala se oglasio

Ancelotti kometarisao psovke Kroosa zbog izmjene, pa rekao tužnu istinu o današnjim fudbalerima

Endin Čaušević

Real Madrid je prije dvije sedmice uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka nakon što je u dvomeču bio bolji od Chelseaja.

Kraljevski klub je uz dosta muke prošao dalje jer je Chelsea u revanšu vodio sa 3:0 na Santiago Bernabeu i uspio je nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice kada je Real slavio sa 3:1.

Plavci su do 80. minute vodili sa 3:0 i činilo se da idu u polufinale, ali je Real nakon toga uspio da se vrati i poslije produžetaka prođe dalje jer je konačan rezultat bio 3:2 za Chelsea u tom meču.

No, jedan od detalja koji je obilježio meč desio se sredinom drugog poluvremena kada je Carlo Ancelotti napravio dvostruku izmjenu i ispostavilo se da je to prevagnulo na kraju utakmicu.

Tada je iz igre izveo Tonija Kroosa koji je bio itekako nezadovoljan zbog toga, te je dobacivao i psovao Ancelottiju dok je izlazio s terena i tek se nekako reda radi pozdravio s njim.

Umjesto Kroosa ušao je Rodrygo koji je kasnije zabio gol za 1:3 koji je ostavio Real u životu. Ancelotti je komentarisao potez Kroosa i njegovo nezadovoljstvo, te je rekao tužnu istinu o današnjim fudbalerima.

"U moje vrijeme to baš nije bilo tako. Sjećam se kada je mene Capello ostavio na klupi jednom i nije mi bilo jasno zašto. Samo mi je rekao kada budeš na treningu bit će ti jasno. I bilo mi je zaista jasno u čemu je problem. Sve to sam isto htio da ponovim Toniju kada je izašao, ali je bio baš ljut", rekao je Ancelotti i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kada sam ja igrao fudbaleri se nisu tako ponašali. Treneri su se poštovali maksimalno i nisi smio da tako reaguješ jer je to nepoštovanje prema njemu. Današnji igrači su totalno drugačiji. Fali to poštovanje prema treneru, direktoru, pomoćniku ili bilo kome".

Real Madrid večeras igra u gostima protiv Manchester Cityja prvi polufinalni meč Lige prvaka, te se očekuje da Kroos i pored svega što se desilo bude u početnoj postavi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ciganski klub,ciganski trener,ciganski igrači a i navijači svakako i dakako
1 5
f0restinho
Klicko narkomaneee, idi se lijeci bolesnice ..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije