Marcelo gazio po grbu Manchester Cityja, a Militao svojom reakcijom sve oduševio

Kraljevi trenirali na Etihadu

Marcelo gazio po grbu Manchester Cityja, a Militao svojom reakcijom sve oduševio

E. Čaušević

Manchester City i Real Madrid igraju večeras prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka.

Liga prvaka nam je u dosadašnjem dijelu sezone donijela velika uzbuđenja, ali ono najbolje nas tek očekuje u polufinalu i finalu ovog takmičenja.

Ljubitelji fudbala večeras mogu gledati prvo polufinale jer će se na Etihadu sastati Manchester City i Real Madrid i sigurno je da nas očekuje pravi spektakl u okršaju ovih klubova.

Jasno je da oba tima žele do trofeja kojima bi krunisali odličnu sezonu, ali samo jedan od njih ima mjesto u finalu.

Igrači Real Madrida jučer su doputovali u Manchester, te su sinoć odradili trening na Etihadu koji je posljednja priprema za današnji okršaj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon treninga u centru pažnje našao se iskusni Marcelo koji je prije samog početka istog tokom izlaska na teren prešao preko grba Manchester Cityja. Eder Militao mu je odmah rekao da gazi grb Cityja, a Marcelo se uhvatio za glavu kada je vidio šta je napravio.

Poznato je da fudbaleri kada izlaze na teren izbjegavaju da gaze po grbu kluba na čijem su stadionu, ali Marcelo se ovaj put zapričao i nije gledao kuda hoda. Ipak, njegova reakcija je pokazala koliko mu je žao bilo što je to napravio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VR6_LION
ma i ovo nigdje vezze postalo...ljudima postavljaju prepone za preskakanje...postavi u kraj i nigdje vezze..odjednom postalo trend da zaobilaze ko da je mravinjak
9 0
King_Kenny
...i njih ce veceras City da izgazi,mada cu navijati za Real jer su laksi protivnik za Liverpool u finalu.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi