Casemiro o Zidaneu: Patio je zajedno sa nama, zato se i vratio
Narednu utkamicu Real Madrid će odigrati u nedjelju kada u Madridu gostuje Huesca.

Nogometaš Reala govorio o svom treneru

Casemiro o Zidaneu: Patio je zajedno sa nama, zato se i vratio

E. Oštraković

Zinedine Zidane, napravio je zaista iznenađujući povratak na klupu Real Madrida, iako je prije klupu tog tima napustio prije 10 mjeseci.

Njegovh prethodnik, Santiago Solari, dobio je otkaz nakon što je Real eliminisan iz osmine finala Lige prvaka od Ajaxa, a nisu mu cvjetale ruže ni u prvenstvu Španije.

Nakon toga došlo je do neočekivanog povratka Zidanea u Real Madrid koji je debitovao pobjedom protiv Celte od 2:0. On će navodno dobiti veliki novac kako bi doveo nekoliko pojačanj u klub narednog ljeta.

"On je legenda kluba. Ne samo kao igrač, nego i kao trener. Pokazao je da je on za nas i više od trenera. Za nas igrače, on nikada nije otišao, jer nam je ostavio svoj stil igre. Patio je zajedno sa nama i zato se odlučio vratiti. Pokazao je da voli ovaj klub i zato se i vratio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Narednu utkamicu Real Madrid će odigrati u nedjelju kada u Madridu gostuje Huesca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi