Niko ne zna kako, ali Casemiro je ovo uspio promašiti

Crveni vragovi gube na poluvremenu

Niko ne zna kako, ali Casemiro je ovo uspio promašiti

Edmir Škorić

Manchester United je danas ugostio Nottingham Forest u trećem kolu engleske Premier lige.

United je veliki favorit na svom Old Traffordu, ali dogodio se nevjerovatan početak utakmice. Dva gola za svega četiri minute i gosti su poveli sa 2:0.

Prvo je Awoniyi zabio u 2. minuti, potom Boly u 4. minuti. United je u 17. minuti golom Eriksena smanjio na 2:1, nakon dobrog prodora i asistencije Rashforda.

Ostalo je 2:1 na poluvremenu, ali i dalje je realno očekivati da United može doći do pobjede, iako je i dalje pod velikim pritiskom.

Imao je veliku priliku Casemiro u 27. minuti. Nakon ubačaja s desne strane, potpuno sam pred golom je glavom loptu poslao pokraj stative.

Brazilac je prepoznatljiv po čestim golovima upravo glavom, ovakve stvari obično je bez problema rješavao, no danas nije njegov dan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da je to Casemiro pogodio, vjerovatno bi sada sve bilo mnogo lakše za ekipu Erika ten Haga, koja je loše otvorila novu sezonu.

Ovo popodne u engleskoj Premier ligi za sada djeluje nevjerovatno, budući da i Fulham na poluvremenu vodi na Emiratesu protiv favorizovanog Arsenala sa 1:0.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ali zato imaju sudiju,on ne promasuje da izmisli crveni karton za Nottingham i penal za Manchester...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi