Cassano želi Inter s Džekom u napadu, Lukakuu poručuje da ostane u Chelseaju

Bivši napadač Nerazzurra

Cassano želi Inter s Džekom u napadu, Lukakuu poručuje da ostane u Chelseaju

Edmir Škorić

Bivši napadač Intera, Antonio Cassano, govorio je o mogućim napadačkim opcijama svog nekadašnjeg kluba za novu sezonu.

Inter pregovara s Paulom Dybalom, koji je blizu dolaska u slobodnom transferu iz Juventusa, dok bi Romelu Lukaku mogao da bude vraćen iz Intera, ali to bi ujedno značilo i odlaske nekih napadača koji su trenutno pod ugovorom s Interom.

Nerazzurri trenutno imaju Edina Džeku, Lautara Martineza, Joaquina Correu, Alexisa Sancheza, pa i Felipea Caiceda.

Antonio Cassano je uvijek dosljedno pokazivao podršku Alexisu, koji mu je draži od Dybale. Sada se bivši igrač Intera ponovno osvrnuo na pojačanja koja bi mogla stići na Giuseppe Meazzu.

"Ne sviđa mi se Dybala, uvijek sam to govorio. On je igrač koji može biti koristan, ali ako imate Lautara kao drugog napadača, morate imati igrača koji je fizički sličan Edinu Džeki", rekao je bivši igrač Intera za BoboTV.

Cassano nije nimalo zadovoljan mogućim povratkom Lukakua, jer bi to pokrenulo Lautarov odlazak. "Ne bih vratio Lukakua. Rekao je da će otići u tim svojih snova s platom od 15 miliona eura. Sada kada ne dira loptu u Londonu želi se vratiti u Italiju", rekao je Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Interov problem je što ako Lukaku stigne moraju prodati Lautara, koji ima 24 godine i zabio je 25 golova. Ne mogu zamisliti momčad bez njega. Imaju Correu, Lautara, Dybalu, Džeku i na kraju Sancheza. Ako dođe Lukaku, Lautara jasno moraju prodati", tvrdi on.

"Prvo moraju platiti Lukakua, ali onda moraju vidjeti reakciju navijača. Ako zabije dva gola po utakmici onda dobro, ali ako ne, situacija postaje neobična. Lukaku je trebao razmisliti o tome prije. Ja bih preporučio da ostane u Chelseaju", zaključio je nekadašnji reprezentativac Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1655232295
Fasista ne staje, i sami napada Lukakua.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi