Cassano odgovorio Ronaldu: Nije mi jasno zašto bi Messi trebao doći u Italiju?

Oglasio se bivši italijanski fudbaler

Cassano odgovorio Ronaldu: Nije mi jasno zašto bi Messi trebao doći u Italiju?

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa, Cristiano Ronaldo, jučer se našao u centru pažnje fudbalske javnosti nakon svojih izjava na račun Lionela Messija.

Portugalac je ljetos na iznenađenje mnogih napustio Real Madrid i potpisao za Juventus gdje je za kratko vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača. Ronaldo je jučer izjavio da je igrao u četiri evropske lige čime je prozvao svog rivala Messija koji je u karijeri nastupao samo za Barcelonu.

"Ne nedostaje mi Messi. Možda ja njemu nedostajem. Igrao sam u Engleskoj, Španiji, Portugalu, sada igram u Italiji, a on je još uvijek u Španiji. Možda sam ja njemu potrebniji. Volio bih da on jednog dana dođe u Italiju i prihvati izazov, kao što sam to ja uradio. Međutim, ako je sretan samo u Barci ja to poštujem", rekao je Ronaldo.

Nakon ove izjave oglasio se bivši italijanski fudbaler Antonio Cassano koji je poručio da mu nije jasno zašto bi Messi trebao doći u Italiju jer je već najbolji igrač svijeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne razumijem zašto bi Messi to napravio? On igra u jednom od najvećih klubova na svijetu i nije mi jasno zbog čega mora doći u Italiju kako kaže Ronaldo. Naravno, bilo bi mi drago da dođe, ali postoji tu problem. Inter mora prodati sve igrače što ima da bi njega doveli", rekao je Cassano.

Top Komentari

teddy sheringham
Šta Rona zna šta je lojalnost.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi