Cassano razradio transfer plan za Inter, "preporučio" petoricu

Prvo prodaja Lautara i Icardija

Cassano razradio transfer plan za Inter, "preporučio" petoricu

Antonio Cassano iza sebe ima veliku fudbalsku karijeru. Istina, mnogi će reći da nestašni Italijan nije ispunio svoj puni potencijal.

Bilo kako bilo, Cassano je i za igračkih dana bio zanimljiv medijima, a to je i danas kada je zvanično penzionisan.

Tako često možemo pročitati i čuti Cassanove komentare i mišljenja o različitim temama.

37-godišnji Cassano je ovaj put "razradio" transfer plan za Inter i trenera Contea.

Ako pitate Cassana, Inter ne smije propustiti priliku da proda Lautara Martineza i dobijeni novac potroši na nova pojačanja.

"Inter ga je doveo za 20 miliona eura, a može ga prodati za više od 100... On je sjajan igrač, biće još bolji za dvije-tri godine, ali Conte želi pobjeđivati odmah. Može od Barcelone uzeti i Arthura i 70 ili 80 miliona eura. Novac može iskoristiti za dovođenje Lacazetta iz Arsenala. Tu je i Edinson Cavani, ne zaboravite da njegov ugovor ističe na ljeto", izjavio je Cassano.

Cassano koji je tokom svoje karijere nastupao i za Inter, smatra i da Nerazzurri novac od eventualne prodaje Maura Icardija treba preusmjeriti kako bi doveo Barcelonin defanzivni dvojac - Umtitija i Lengleta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Icardi je trenutno na posudbi u PSG-u, svkako je otpisan u Interu, a vjeruje se da Parižani mogu otkupiti njegov ugovor za 70 miliona eura. Ipak, još uvijek se špekuliše i o Icardijevom transferu u Juventus.

Inter je dobrim dijelom sezone vodio "mrtvu trku" sa Juventusom na vrhu tabele Serije A, ali je pred prekid takmičenja ipak posustao. Iako je Conte već doveo nekoliko sjajnih igrača u Inter, jasno je da je Nerazzurrima potrebno još "dubine" u rosteru.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kodro77
Prije bih da dovedu Vidala i vrate Naingolana sa posudbe, ista ekipa samo sto bi veza bila eriksen naingolan i vidal
0 0
BergkampKid
Ma kakvi to
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi