CdS: Mihajlović zbog bolesti prekida karijeru

Tvrdi ugledni italijanski medij

CdS: Mihajlović zbog bolesti prekida karijeru

Italijanski mediji objavili su da bi Siniša Mihajlović mogao prekinuti trenersku karijeru.

Mihajlović godinama važi za jednog od najboljih stručnjaka na 'čizmi', no svoju profesionalnu karijeru primoran je prekinuti, i to zbog borbe s opakom bolešću.

Vijest je to koju je plasirao Corriere dello Sport, navodeći da je bivši selektor Srbije napravio detaljne testove i da je od strane ljekara upozoren da liječenje treba nastaviti s agresivnim tretmanom.

O kakvoj se zapravo bolesti radi, nije navedeno, ali je za očekivati da će se u narednim danima oglasiti i sam Mihajlović kako bi objasnio cijelu situaciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Petesetogodišnji strateg od januara vodi Bolognu s kojom je od borbe za opstanak došao do desete pozicije u Seriji A, a kao nagradu za dobar posao trebao je dobiti i novi ugovor, no od toga, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Kroz trenersku karijeru u Italiji je još imao priliku voditi Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i Torino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi