Ceballos: Nisam se čuo sa Zidaneom otkako sam napustio Real Madrid

Igra na posudbi u Arsenalu

Ceballos: Nisam se čuo sa Zidaneom otkako sam napustio Real Madrid

E. Čaušević

Španski veznjak Dani Ceballos početkom ove sezone stigao je u Arsenal na posudbu iz Real Madrida.

Ovaj 23-godišnji veznjak na Emirates je došao kao veliko pojačanje, ali u dosadašnjem dijelu sezone nije uspio opravdati očekivanja. Ceballos će se na kraju sezone vjerovatno vratiti u Real Madrid, ali na Santiago Bernabeu se ne bi trebao previše zadržati.

Ceballos u kraljevskom klubu nije dobio pravu priliku kod Zinedinea Zidanea koji mu je prošlog ljeta poručio da može potražiti novi klub ukoliko želi imati veću minutažu.

U razgovoru za španske medije Ceballos je priznao da se nije čuo za Zidaneom otkako je otišao na posudbu, ali smatra da trener Reala nije obavezan to raditi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam s njim pričao otkako sam otišao na posudbu u Arsenal. Mislim da on ne treba pričati s igračima koji su na posudbama. Treba se fokusirati na igrače koji su u ekipi i to je to. U kontaktu sam s nekim ljudima iz Reala koji me prate i sve ide kako je planirano. U klubu je sve maksimalno organizovano", rekao je Ceballos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Gazijaga zar i Real pratis, ja mislio ti samo Arsenal obozavas i podrzavas od timova...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi