Čehajić: Sve će zavisiti od našeg pristupa, kvalitetniji smo od Čapljine

Optimizam u Kaknju

Čehajić: Sve će zavisiti od našeg pristupa, kvalitetniji smo od Čapljine

Samir Mlaćo

Kakanjski Rudar sutra će u okviru 5. kola Prve lige FBiH ugostiti Čapljinu. Kakanjci su veoma dobro otvorili sezonu, imaju sedam bodova i sutra su veliki favoriti.

Ipak, svjesni su da će to morati opravdati na zelenom terenu stadiona Pod vardom.

"Mi svaku utakmicu idemo na tri boda, bez obzira gdje igramo. Za sada smo uspjeli ostvariti tri pobjede i ispustili smo pobjedu u sudijskom vremenu u Novom Travniku. Sutra nas čeka utakmica u kojoj će sve zavisiti od našeg pristupa. Respektujemo Čapljinu, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa u ovom trenutku. To moramo dokazati na terenu", kaže za SportSport.ba prvotimac Kakanjaca Belmin Čehajić.

Pozitivna atmosfera u redovima Rudara posebno je zavladala nakon pobjede u komšijskom derbiju protiv Bosne. Svi vjeruju da će tako biti i u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U ekipi je atmosfera odlična. Također, situacija oko kluba odavno nije bila pozitivnija, što pokazuju i rezultati na terenu. Pružamo dobre partije, te iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i bolje", dodao je Čehajić.

Top Komentari

Hamid
Dobra prilika za pet komada u mreži Čapljine
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi