NK Čelik podnio krivičnu prijavu protiv Fuada Kasumovića

Potvrđeno od strane kluba

NK Čelik podnio krivičnu prijavu protiv Fuada Kasumovića

H. Zilić

NK Čelik Zenica podnio je krivičnu prijavu protiv Gradonačelnika Zenice – Fuada Kasumovića zbog sumnje da je počinio krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti” iz člana 183. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Kasumović je na svom zvaničnom Facebook profilu objavio status u kojem je direktno izrečena prijetnja životu i tjelesnom integritetu članovima Upravnog odbora NK Čelik Zenica.

Ovu informaciju je potvrdio i zenički klub na svojoj zvaničnoj stranici.

"Upravni odbor NK Čelik Zenica zajedno sa navijačima i simpatizerima čvrsto stoji iza ideje oporavka i stabilizacije našeg kluba i jasno poručujemo da nas ovake prijatnje neće omesti u našem cilju – a to je jak i stabilan zenički Čelik!", stoji u saopštenju zeničkog kluba.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Tenzije na relaciji Fuad Kasumović - navijači NK Čelik nikako se ne smiruju. Navijači Čelika nezadovoljni su odnosom Kaumovića kao gradonačelnika Zenice prema njihovoj svetinji, pa u posljednje vrijeme sve više i negoduju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Kako ste vi dosadni i celik i fudo
6 9
redbull
Fudo bi da prijeti nekome oruzjem haha, to je porazavajuce da jedan gradonacelnik izjavi.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi