Čelik održao prozivku za potpuno nova i drugačija iskustva, golobradi mladići glavne uzdanice

Zeničani u ligi ZDK Kantona

Čelik održao prozivku za potpuno nova i drugačija iskustva, golobradi mladići glavne uzdanice

A. Čaušević

Čelik je i zvanično krenuo s priprema za novu i potpuno drugačiju sezonu od prethodnih jer će Premijer ligu zamijeniti ligom Zeničko-Dobojskog kantona.

Na današnjoj prozivici se pojavilo 18 nogometaša uglavnom golobradih momaka. Od igrača koji su bili u prošloj sezoni odazvali su se Selim Žuna, Hanan Sejmen, Harun Vardo, dok je s posudbe iz Metalleghea vratio Mahir Mehić.

Prozivci nije prisustvovao Adis Nurković, koji se nalazi na edukaciji za trenera, ali bit će član ekipe u narednoj sezoni. Od ponedjeljka krecu treninzi, koje ce do imenovanja šefa struke voditi Nizah Hukić, inače koordinator omladinskog pogona.

"Trenirat će se više nego što zahtjeva kantonalna liga. U ovoj sezoni će se vidjeti ciljevi i planovi kakve zahtjeva aktuelna Uprava. Još se traži trener, ali klub i igrači će obavljati adekvatan trenažni proces", kazao je Hukić.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

"Naši juniori su u trenažnom procesu, mislim da bi naši juniori trebali bez problema proći kantonalnu ligu. Sigurno im neće biti lako, igrati će protiv ljudi 30+ godina, koji dolaze s posla koji ne treniraju, ali se u fudbalu sve mora proći", dodao je on.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ale23
Sretno Celiku! Nadam se da ce se spustiti na zemlju i odbaciti onu prepotentnost koju su imali. Inace sve ostalo se postovati oko Celika treba.
3 0
Make075
Sretno Celiku.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi