9

Komentari (9)

Vienner
Celik je ponos grada Zenice
Miki2
Ublehasi plaćenićki pa ko vam dugove vraća iz prethodnog perioda sto su vas u crno zavili...bure bez dna nikada napunit nećeš...
redbull
Gledaj fudinih botina, cuj ko vam placa dugove iz prethodnog perioda. Pa dan te ne yebo koji sklop u mozgu moras da budes da to napises. Ko nam to placa? Cije dugove? Onog turcina kojeg fudo dovede i dugove sto fudo sam napravi dok je bio u klubu?
Miki2
**** te bolan Fudo a ti Fudu, konju nilski vidiš li ti koja se sredstava iz buđeta grada izdvajaju za taj usrani klub kojeg su opeljušili ovi iz SDA i slični njima, nikad se aBd ne vratili u PL jer ste jadovi...
AsmirM
Dodu na sud , kazu Fudo plati ,logicno Fudo kaze platicu sve do danasnjeg dana ali od sutra sporazum vise nije validan . Pa vi onda drkajte ćunu placaće te i kiriju na kraju .
redbull
Kako je biti fudona pudlica? I vidi ti tog komentara haha mrs u skolu, savladaj osnovno gradivo. Kako ono pametno razmislja, velika karijera u mjesnon zajednici ti se smijesi.
AsmirM
Nisam ni blizi Zenice , ovo je Bosna ,a Fudo ima funkciju i on ce vas jbt . Kad je tko smijenjen u Bosni nakon protesta . Svi nesto razmisljate o nekim promjenama ,nema od tog nista ode jedan dode drugi samo bolje upakovan.
redbull
Dokaz kakva je ubleha ovaj fudo. Radi svog ega dopustio je da ima problem u gradu.
Baco
Samo naprijed!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.