Da se čovjek naježi: Scene s Bilinog polja će obići BiH, dobra posjeta i na Tušnju

Čelik i Sloboda "mamac" za publiku u Prvoj ligi

Da se čovjek naježi: Scene s Bilinog polja će obići BiH, dobra posjeta i na Tušnju

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Čelik iz Zenice i tuzlanska Sloboda ove sezone igraju u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a kakav "magnet" za publiku će biti ove ekipe u nižem rangu bh. fudbala vidi se i večeras na mečevima koji se igraju na Bilinom polju, odnosno Tušnju.

Ljubitelji fudbala ovog vikenda mogu uživati u mečevima drugog kola Prve lige FBiH, a otkako su u ovoj ligi Čelik i Sloboda počeli smo gledati utakmice i u večernjim terminima u ovom rangu bh. fudbala.

Čelik na svom terenu igra od 20 sati protiv Radnika iz Hadžića, a na Bilinom polju je zaista sjajna atmosfera.

Na tribinama se nalazi već oko 5.000 gledatelja što je najbolji pokazatelj kakvu podršku Čelik ima u svom gradu.

Oglasi

Navijači su pred start utakmice pjevali u glas, a igrači Čelika su u čudu posmatrali sjajnu atmosferu koja će im sigurno biti samo dodatni vjetar u leđa u večerašnjoj utakmici.

Također, u istom terminu igra se trenutno i utakmica na Tušnju gdje je Sloboda ugostila Jedinstvo iz Bihaća.

Tušanj je prošlo kolo bio najposjećeniji, a i ovaj put je posjeta jako dobra. Sloboda ima veliku podršku i jasno je da navijači očekuju nova tri boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čelik i Sloboda sigurno će biti među glavnim konkurentima za prvo mjesto koje vodi u Premijer ligu gdje je ovim klubovima, ruku na srce, i mjesto.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Bravo Robijaši, tako se voli klub! Poželio sam gostovat na B.Polju
6 4
nekodaleko
Sve je Celik i amaterski fudbal i 16 liga i losa posjeta al ste prvi kad treba koment sve o celiku dovoljno govori o svemu
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi