Delegiranje 2. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine

Poznato je ko sudi u Gračanici, Tuzli, ali i na ostalim terenima

Delegiranje 2. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine

E. Oštraković

Za vikend se igraju utakmice 2. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a sada je objavljeno delegiranje za utakmice.

Kantonalni derbi u Gračanici igraju Bratstvo i Zvijezda, a pravdu na ovoj utakmici dijelit će Semir Sarajkić iz Sarajeva.

Njegovi asistenti su Selmin Osmančević i Sanel Alihodžić, obojica iz Zenice. Četvrti sudija je također iz Zenice, a to je Aldin Softić.

Rudar će u Kaknju igrati sa Goražde, a glavni sudija ove utakmice je Deni Ćatibović iz Sarajeva.

Njemu će pomagati Edis Trklja iz Sarajeva i Muris Mehinović iz Lukavaca. Četvrti sudija je Emir Omerhodžić iz Sarajeva.

Pravdu na utakmici između Tomislava i Stupčanice dijelti će Mario Pejić iz Gruda. Edin Zjakić iz Bihaća i Samir Mehmedović iz Sanskog Mosta su asitenti, a četvrti sudija je Mario Bakula iz Posušja.

Oglasi

Utakmicu između Simm Bau i Budućnosti sudit će Ilija Orkić iz Matića, a pomagat će mu Filip Jarić iz Brčkog i Bilješko Boris iz Novog Travnika. Četvrti sudija je Kristijan Sučić iz Travnika.

Na Tušnju, utakmicu između Slobode i Jedisntva sudit će Filip Antić iz Orašja, a pomagat će mu Mirza Fetić iz Zenice, te Mihret Zlatić iz Brčkog. Četvrti sudija je Semir Balić iz Tešnja.

Čelik i Radnik igraju u Zenici, a glavni sudija je Drago Tabak iz Tomislavgrada. Asistenti su Adnan Ibrahimović iz Brčkog, te Sanel Grljević iz Mostara. Četvrti sudija je iz Banovića, a to je Benjamin Berbić.

Gornji Rahić prvu utakmicu u Prvoj ligi FBiH na domaćem terenu igra protiv Mladosti, a sudija je Sandi Ljevo iz Mostara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kalajdžić Anis, također iz Mostara, te Andrija Dolić iz Rama su asistenti, a četvrti sudija je Senad Heljić iz Sarajeva.

Utakmicu između TOŠK-a i Gradine sudit će Amin Efendić iz Sarajeva. Asistenti su Alen Gluho iz Sarajeva i Antonio Marčinko iz Čitluka. Četvrti sudija je Ernad Korman iz Bugojna.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije