Azpilicueta sreo navijača s kojim se svađao nakon utakmice, pa pokazao kakav je gospodin

Ponovo je bio na tribini

Azpilicueta sreo navijača s kojim se svađao nakon utakmice, pa pokazao kakav je gospodin

Endin Čaušević

Kapiten Chelseaja, Cesar Azpilicueta, prije sedam dana našao se u centru pažnje nakon što se svađao s jednim navijačem Plavaca.

Chelsea je prošle sedmice na svom terenu doživio neočekivan poraz od gradskog rivala Arsenala sa 4:2 zbog čega su navijači na Stamford Bridgeu bili izuzetno nezadovoljni.

Nakon utakmice u centru pažnje bio je video na kojem se vidi kako se Azpilicueta svađa s jednim od navijača Chelseaja koji je bio ljut što se ekipa nije više borila na terenu, te što su ponovo razočarali konačnim rezultatom.

Špancu je zasmetalo što mu je navijač prigovarao i verbalno se obračunao s njim, ali na kraju su se smirile strasti kada su našli istu talasnu dužinu, te su se obojica smirili i shvatili da se tako ne trebaju ponašati.

Azpilicueta je jučer u razgovoru za Sky Sports komentarisao ovaj detalj i objasnio šta se dešavalo. No, kada je rekao šta je uradio za vikend nakon meča protiv West Hama kada je sreo istog navijača oduševio je sve.

"Izgleda gore na videu nego što je bilo. Bio sam ljut zbog svoje igre i rezultata. Vidio sam ga u publici i da negoduje. Razmijenili smo neke riječi, ali to izgleda gore nego što je bilo. Rekao mi je šta mu smeta i bio je u pravu jer je tražio veću borbu od ekipe", rekao je Azpilicueta i dodao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Neki dan nakon utakmice protiv West Hama ponovo sam ga vidio na tribinama. Prišao sam mu i dao mu svoju kapitensku traku. Sve je u poštovanju i prvi sam priznao grešku nakon što sam pogledao taj video jer sam bio baš ljut nakon poraza".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti