Četvrtfinalista Lige prvaka dolazi po Amera Gojaka?

Da li bh. reprezentativac večeras igra svoj zadnji veliki derbi s Hajdukom?

Četvrtfinalista Lige prvaka dolazi po Amera Gojaka?

Hrvatski mediji su poprilično uvjereni: Amer Gojak će večeras odigrati svoj posljednji veliki derbi sa Hajdukom.

Čini se da je konačno došlo vrijeme za transfer bh. reprezentativca iz Dinama. Sportske novosti smatraju da će Gojak skoro sigurno ovog ljeta napustiti Maksimir.

A Amer Gojak bi mogao naredne sezone obući dres tima koji već par godina oduševljava fudbalsku Evropu, dres Atalante.

I ranije je bio interesa iz Italije za našeg reprezentativca, ali se Gojak do sada povezivao sa Fiorentinom. Ipak, čini se da je Atalanta spremna dogovoriti posao sa Dinamom i "pokupiti" Gojaka.

Sportske novosti tvrde da će večeras na Maksimiru na derbiju Dinama i Hajduka biti i predstavnici Atalante koji žele uživo vidjeti Gojakove kvalitete. Osim, njih navodno bi utakmicu u Zagrebu, s fokusom na Gojaku, trebali gledati i predstavnici Evertona kojima je također bh. reprezentativac zanimljiv.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba, međutim, napomenuti da se i dalje Fiorentina ozbiljno dovodi u vezu sa Gojakom, pa će biti zanimljivo vidjeti gdje će na kraju otići 23-godišnji veznjak.

Atalanta bi vjerovatno bila najprimamljivija opcija s obzirom da se radi o ekipi koja igra sjajan fudbal, ali i koja pravi odlične rezultate. Tim iz Bergama je u četvrtfinalu Lige prvaka, a i ovu sezonu Serije A će gotovo sigurno završiti u Top 4.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

samsung19
Pa mogu ga gledati jedino na treninzima, jer dečko već neko vrijeme nema mjesto u prvih 11 Dinama :/
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti