Nasljednik Kevina de Bruynea svim silama želi u Milan, ali Rossoneri ga gube zbog nekoliko miliona

Ni Milan ni Brugge ne popuštaju

Nasljednik Kevina de Bruynea svim silama želi u Milan, ali Rossoneri ga gube zbog nekoliko miliona

Edmir Škorić

Milan nastavlja da odugovlači i nema nikakvog napretka u pokušaju da se dovede Charles De Ketelaere.

De Ketelaere je 21-godišnji belgijski nogometni virtuoz kojeg već nazivaju novim Kevineom De Bruyneom. Uostalom, jasno je da vrijedi kada jedan Paolo Maldini radi sve da ga dovede, ali čini se da ni to nije dovoljno.

Sam nogometaš želi u Milan, ali Rossoneri nikako da zadovolje apetite Club Bruggea, koji želi 37 miliona eura za kreativnog veznjaka. Toliko novca spreman je platiti jedino Leeds United, dok Milan nudi 30 miliona eura uz pet miliona kroz razne bonuse.

Sutra se očekuje još jedan susret, ali Rossoneri zasad odbijaju povećati ponudu koju su poslali u Belgiju, dok Brugge ne želi da popusti i ostaje pri svom stavu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje da bi transfer mogao da propadne ukoliko Brugge ne smanji svoje zahtjeve, pošto će Milan promijeniti cilj i krenuti prema drugom veznjaku iako su i Maldini i svi na San Siru silno željeli da dođe De Ketelaere.

Mladić je protiv Genta upisao posljednji nastup za Brugge i spreman je da napravi iskorak u karijeri. Očekivao je već ove sedmice da bude na ljekarskim pregledima Milana, ali za sada ništa od toga.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Odakle infomacija da Milan odugovlači?Milan je poslao već šestu konkretnu ponudu Brugeu,po čemu je to odugovlačenje?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi