Chelsea dobija novo pojačanje?

Paredes bi mogao obući plavi dres

Chelsea dobija novo pojačanje?

E. Oštraković

Argentinac Leandro Paredes nagovijestio je prelazak u Chelsea.

Dvadesetčetverogodišnji Paredes odbio je produženje ugovora u Zenitu iz St. Petersburga, ali o njegovoj budućnosti se u posljednjih nekoliko dana uveliko špekuliše.

Paredes je "nabacio" svoj prelazak na Stamford Bridge tako što je komentarisao jedan video na Twitteru čiji je naslov bio "Dobrodošao u Chelsea".

Argentinac je prošao omladinsku školu Boca Juniorsa, ali je nakon toga nastupao za Chievo, Romu, Empoli a trenutno nastupa za Zenit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upisao je devet nastupa za reprezentaciju Argentine, a u 22 nastupa za Zenit ove sezone postigao je četiri gola i upisao dvije asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi