Bruno Fernandes potezom zadivio cijeli svijet i očitao lekciju umišljenim zvijezdama
FOTO: EPA

Tako se to radi

Bruno Fernandes potezom zadivio cijeli svijet i očitao lekciju umišljenim zvijezdama

Esmer Oštraković

Zvijezda Manchester Uniteda, Bruno Fernandes odbio je "astronomsku ponudu" da napusti Old Trafford ovog januara tvrde mediji iz Engleske.

Fernadnes koji ima 29 godina u Manchester United je stigao 2020. godine iz Sportinga za oko 55 miliona funti.

Od tada pa sve do sada upisao je 215 nastupa za ovaj tim u svim takmičenjima i postigao je 71 gol.

Manchester United se trenutno nalazi na sedmom mjestu u Premiershipu, a Fernandes je do sada postigao tri gola i upisao četiri asistencije.

Njegov trenutni ugovor ističe 2026. godine, ali postoji opcija u ugovoru da njegov klub može automatski da mu produži ugovor na još jednu godinu.

Oglasi

Uprkos svemu tome za njega je u januaru stigla "astronomska ponuda" koju je na kraju Portugalac odlučio odbiti i ostati u Engleskoj.

Kako tvrde engleski, ali i portugalski mediji, Al Hilal je uradio sve da dovede Portugalca u Saudijsku Arabiju, međutim Fernandes im je poručio da nije uradio sve što želi u Evropi.

Uspjeli su čelnici Al Hilala da dovedu neke velike zvijezde poput Neymara, Aleksandra Mitrovića i Malcoma, ali ovaj put su dobili odbijenicu.

Naravno, predpostavke su da Al Hilal neće biti jedini klub koji će na ljeto krenuti po kapitena Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako prenose Englezi Al Nassr će pokušati uvjeriti Fernandesa da se pridruži Cristianu Ronaldu u njihovom klubu.

Svima je jasno da će se i na ljeto Al Hilal vratiti po Fernandesa i da će uraditi sve da promijene njegovo mišljenje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi