Chelsea mu neće praviti problem: Maurizio Sarri danas na sastanku s čelnicima Juventusa

Do kraja sedmice se očekuje zvanična potvrda

Chelsea mu neće praviti problem: Maurizio Sarri danas na sastanku s čelnicima Juventusa

Endin Čaušević

Juventus još uvijek nije doveo novog trenera nakon što je Massimiliano Allegri dobio otkaz na kraju ove sezone.

Čelnici Juventusa odlučili su da se zahvale na saradnji Allegriju, te su potvrdili da će novi trener voditi ekipu u narednoj sezoni. S Juventusom se povezuje veliki broj trenera, no čini se da je tome najbliži Maurizio Sarri.

Italijanski mediji već danima tvrde da Sarri sigurno dolazi na klupi prvaka Italije, te da je samo pitanje vremena kada će se ovaj transfer potvrditi.

Čak su i danas mediji u Engleskoj objavili da je Sarri dogovorio s Chelseajem da napusti klub, te će prema svemu sudeći do kraja sedmice biti predstavljen u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako pišu mediji na Apeninima Sarri će danas obaviti finalne pregovore s čelnicima Juventusa kako bi pokušali ozvaničiti eventualnu saradnju.

Također, poručio je čelnicima Chelseaja da sačekaju oko pregovora za novi ugovor jer očito čeka odluku Stare dame. Plavci mu neće stajati na putu ukoliko Sarri uspije da dogovori odlazak u Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi