Chelsea na papiru djeluje zastrašujuće: Lampard će imati tim od 500 miliona!

Legenda preuzela Plavce

Chelsea na papiru djeluje zastrašujuće: Lampard će imati tim od 500 miliona!

A. Čaušević

Mnogi treneri sanjaju da jedan dio trenerske karijere provedu na klupi kluba u kojem su proveli svoje najbolje igračke dane.

Ta se želja ove sedmice ispunila Franku Lampardu. Nekada sjajni veznjak je poslije odličnog posla u Derby Countyu ove sedmice preuzeo Chelsea.

Lampard nije krio svoje oduševljenje preuzimanjem trenersku funkcije, a tim su sretni i navijači popularnih Plavaca.

Svi se pitaju kako će izgledati Chelsea u prvoj Lampardovoj sezoni na klupi londonskog kluba.

Madridski AS je sastavio početnih 11 koji kombinovano vrijede preko 500 miliona eura.

Među stativama je Kepa Arrizabalaga sa vrijednošću od 60 miliona, dok posljednju liniju čine Cesar Azpilicueta (35 miliona), Antonio Rudiger (35 miliona), Andres Christensen (30) i Marcos Alonso (40).

U veznom redu igra najskuplji igrač ekipe N'Golo Cante koji vrijedi 100 miliona. Njegovi partneri su Jorginho (60) i Mateo Kovačić (35).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zamisao je da u napadu igraju Willian (40), Christian Pulišić (60) te povratanik Michi Matshuayi koji vrijedi 35 miliona eura.

Chelsea će novu sezonu Premiershipa otvoriti gostovanjem na Old Traffordu, ekipi Manchester Uniteda. Taj meč je programu 11. augusta.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
ako je Bale placen 100mil onda Kante vrijedi duplo vide od toga....
4 0
budala
vezni red kreacija nula bodova
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi