Chelsea otkrio karte, da li će Roma i Džeko prihvatiti konačnu ponudu?

Plavci odustali od "paketa" sa Emersonom, spremili ponudu samo za Dijamanta?

Chelsea otkrio karte, da li će Roma i Džeko prihvatiti konačnu ponudu?

Od kada su se pojavile špekulacije da se Edin Džeko našao na meti Chelseaja svjetski mediji svakodnevno donose nove informacije o potencijalnom transferu bh. napadača.

Prvobitne informacije su govorile da bi Edin Džeko, zajedno sa Emersonom Palmierijem trebao u januaru napustiti Romu i pojačati Chelsea u transferu vrijednom oko 44 miliona funti.

Međutim, čini se da je u pregovorima došlo do "zastoja" jer navodno Edin želi od Chelseaja višegodišnji ugovor, dok Plavci nisu spremni na takav potez zbog politike kluba da ne potpisuje dugotrajne ugovore sa fudbalerima starijim od 30 godina.

Ipak, iako su mnogi evropski mediji prenijeli da Chelseajev interes za Džeku opada zbog navedenih zahtjeva, danas Sky Sports izvještava da su Plavci "otkrili karte".

Čini se da Palmierija više nema u "kombinacijama", a Chelsea je, navodno, spreman Romi isplatiti 26 miliona funti za usluge Edina Džeke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fudbalski direktor Rome, Monchi, je u četvrtak poručio da Vučica nije prihvatila Chelseajevu ponudu, ali sada treba pričekati i vidjeti da li će rimski klub prihvatiti novi prijedlog Plavaca.

Navodno su u Chelseaju spreni ponuditi bh. napadaču platu od 90.000 funti sedmično, ali još uvijek nije poznato da li će klub sa Stamford Bridgea prekršiti svoje nepisano pravilo i pristati na potpisivanje ugovora sa Džekom do 2021. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije pr0vjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi