Chelsea planira velike stvari, a Pjanić je samo početak ogromne kupovine
Foto - EPA

Lampard ima 200 miliona funti za transfere

Chelsea planira velike stvari, a Pjanić je samo početak ogromne kupovine

M. Šljivak

Londonski Chelsea planira veliku kupovinu tokom ljeta.

Frank Lampard dobio je na raspolaganje 200 miliona funti za pojačanja, a Daily Mail tvrdi da će mladi stručnjak ovaj novac potrošiti kako bi doveo trojicu fudbalera iz italijanske Serije A.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić jedan je od fudbalera koje Lampard želi vidjeti u svom timu, a pored njega planira dovesti novog golmana i napadača.

I njih je Frank našao u Seriji A. Plavci će pokušati da dovedu Lautara Martineza iz Intera, te golmana Milana Gianluigija Donnarummu i za ovu kupovinu menadžer ima na raspolaganju 200 miliona funti.

Vjeruje se da bi Pjanić mogao čak i biti razmijenjen za Jorginha, kojeg bi trener Juventusa Maurizio Sarri rado vidio u svom timu, ali dovođenje Lautara i Donnarumme sasvim sigurno će biti veliki izazov.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nije nemoguće da Chelsea na kraju i uspije u svojim namjerama, a ako se to desi, ekipa sa Stamford Bridgea će s pomenutim fudbalerima sigurno biti kandidat za visok plasman u narednoj sezoni.

Dodatni novac za transfere Lampard će dobiti i kroz prodaju određenih fudbalera, a na izlaznim vratima su golman Kepa, Marcos Alonso, Olivier Giroud...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti