Chelsea pokušava angažovati Van der Wiela
Foto: EPA

Chelsea želi defanzivca PSG-a

Chelsea pokušava angažovati Van der Wiela

Midhat Šljivak

Gregory van der Wiel, defanzivac PSG-a, karijeru bi mogao nastaviti u ekipi Chelseaja.

Plavci su zainteresovani za dovođenje defanzivca do kraja ljetnog prelaznog roka, a izbor je pao na 25-godišnjeg fudbalera PSG-a.

Van der Wiel nije zadovoljan u redovima francuskog prvaka. Nedavno je izjavio kako nije poželjan u Parizu, što je Chelsea jedva dočekao, te će mu ponuditi prelazak na Stamford Bridge.

Londonski tim je već razgovarao s holandskim fudbalerom. Ipak, prvi pokušaj razgovora je propao, te je ponuda aktuelnog engleskog prvaka odbijena.

Međutim, navodno Chelsea sprema novu ponudu za njega, a ona bi trebala uslijediti do kraja prelaznog roka.

Pored Chelseaja, interes za Holanđanina je pokazivao i Manchester United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gregory van der Wiel je član PSG-a od 2012. godine, a prethodno je pet godina nosio dres Ajaxa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.